fbpx
În primele 10 zile ale lunii, beneficiezi de transport gratuit!
Câini

Moduri prin care își exprimă câinii dragostea

63

Dacã ești un iubitor de animale, în special de câini, te-ai fi întrebat probabil de nenumãrate ori cum își aratã aceste minunate creaturi afecțiunea fațã de stãpânii lor. Ei bine, existã numeroase moduri în care câinele tãu îți demonstreazã cã te iubește. Iatã câteva dintre ele:

Limba lui devine aliatul tãu: Unul dintre cele mai evidente semne cã un câine te iubește este linsul. Chiar dacã aceastã acțiune poate fi interpretatã și ca un gest de curãțare sau de explorare, când câinele tãu te linge pe fațã sau pe mâini fãrã un motiv anume, este un mod clar prin care îți aratã afecțiunea.

Coadã în mișcare: O coadã care se mișcã vioi nu înseamnã doar cã câinele tãu este fericit. Dacã observi cã și corpul lui se leagãnã împreunã cu coada, este un semn clar cã el este fericit sã te vadã și cã te considerã un prieten.

Se cuibãrește lângã tine: Dacã patul tãu sau canapeaua a devenit locul preferat al câinelui tãu, acesta este un semn cã își dorește sã fie cât mai aproape de tine. Aceasta este o modalitate prin care îți aratã cã se simte în siguranțã în preajma ta și cã îți este recunoscãtor pentru afecțiunea pe care i-o oferi.

Ochi limpezi și expresivi: Se spune cã ochii sunt oglinda sufletului. Acest lucru este valabil și în cazul câinilor. Dacã câinele tãu te privește adânc, cu ochi limpezi și plini de dragoste, este un semn cã are încredere în tine și cã te iubește.

Se bucurã când te vede: Dacã la întoarcerea ta acasã, câinele tãu sare de bucurie, latrã de fericire și aleargã în jurul tãu, acestea sunt semne clare cã te-a așteptat cu nerãbdare și cã ești centrul universului sãu.

Îți aduce jucãriile sale: Dacã un câine îți aduce jucãria lui preferatã, nu doar cã își dorește sã se joace cu tine, ci și cã îți oferã un dar din partea lui, demonstrându-ți astfel cã te considerã un membru valoros al haitei sale.

În concluzie, chiar dacã câinii nu pot vorbi, limbajul lor corporal și acțiunile lor ne spun totul. Fiecare câine este unic și poate avea propriile sale moduri de a-și arãta dragostea. Totuși, cu puținã atenție și observație, este ușor sã înțelegem adâncimea sentimentelor pe care aceste minunate animale le au fațã de noi. Așa cã data viitoare când te întrebi dacã prietenul tãu patruped te iubește, amintește-ți de aceste semne și bucurã-te de dragostea necondiționatã pe care ți-o oferã.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Price
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
Click outside to hide the comparison bar
Compare
1
0